REGLAMENT pel torneig de MINDBUG.

  • Data: 21 d’octubre de 2023.
  • Hora d’inici: 10h i finalitzarà a les 14h.
  • Lloc: Torre de la Sagrera – C/ de Berenguer de Palou 64-66 (08027 – Barcelona).

  • Preu de la inscripció: GRATUÏT!, amb preinscripció previa.

  • Format: 1 contra 1.

  • Edat: A partir de 8 anys. * Tots els menors d’edat han d’estar acompanyats en tot moment per un tutor legal, o degudament autoritzats.

Classificatori pel mundial

El guanyador del torneig classificatori de MINDBUG obtindrà una plaça per la final mundial que tindrà lloc de manera online. Si al torneig hi ha més de 8 participants, tindran plaça per la final el primer i el segon classificat.

Participants

El torneig està obert a tothom que hi vulgui participar i conegui com es juga.

Els jugadors es comprometen en comportar-se de manera professional i esportiva durant tot el torneig, si no, podríem prendre la decisió de desqualificar els jugadors que no ho compleixin.

Composició de la baralla

Les baralles seran proporcionades per Guarespa. Alternativament, els jugadors podran optar per utilitzar una baralla pròpia que porti un dels jugadors de la taula, si la baralla és legal i s’ajusta a les regles del torneig. Els conjunts usats en el torneig serà el joc base MINDBUG PRIMER CONTACTO + paquet addicional de MINDBUG PRIMER CONTACTO NUEVAS CRIATURAS (72 cartes en total).

Format del torneig

El torneig es jugarà amb el sistema de ronda suïssa en tres rondes, però es podrà ajustar el nombre de rondes en funció dels participants assistents.

Cada ronda es jugarà amb el format Best-of-Three (BO3), així doncs, el primer jugador que guanyi dues partides guanyarà la ronda. Cada ronda té un límit de temps d’1 hora i si una ronda arribés al límit de temps, el jugador amb el nombre més gran de punts de vida guanyarà el joc, en cas contrari, es considerarà com empat. Els punts de joc es reportaran immediatament en acabar la ronda i ho podrà fer qualsevol dels dos jugadors de la taula. La puntuació serà: 2 punts per guanyar la ronda, 1 punt per empatar i 0 punts per perdre la ronda.

Abans de fer els aparellaments per la següent ronda es verificarà que s’hagin reportat correctament les taules.

Format del joc

Cada taula estarà formada per 2 jugadors. Els jugadors barrejaran totes les cartes i es repartiran 10 cartes per a cada jugador.

El dia del torneig es podrà decidir si es vol jugar amb la variant descoberta: Cada partida de la ronda es farà utilitzant només cartes que no s’hagin utilitzat al joc anterior de la ronda en curs, en cas que quedessin menys de 20 cartes, es tornarien a barrejar totes les cartes disponibles.

Els jugadors han de seguir les regles descrites al llibre de regles de Mindbug: reglamnet Mindbug en castella (.pdf ~4,5 MB). Si sorgeix una disputa durant una partida, un àrbitre designat per Guarespa prendrà la decisió final.

Premis

El primer classificat, i el segon classificat en cas que en el torneig hi hagi més de 8 participants, obtindran accés a participar en el CAMPIONAT MUNDIAL DE MINDBUG el cap de setmana del 16 i 17 de desembre. A més a més, els dos primers classificats seran els premiats per Guarespa Store amb:

1r: Expansió MINDBUG PRIMER CONTACTO NUEVAS CRIATURAS.

2n: Joc de taula REGICIDE de DEVIR.

Tots els jugadors participants us endureu la carta exclusiva “Regalo sospechoso” només per participar en el Torneig amb nosaltres.