30 ANYS ACTUALITZATS.

Guarespa no seria sense el que és sense entendre la fusió entre en Domingo i en David, tot tenint un perfil ben diferent els uneix la passió per tot el que fa referència a la informàtica, la tecnologia, la innovació i al servei als altres.

En Domingo va començar a treballar amb la informàtica ara fa 30 anys en una època en que aquesta s’introdueix de forma massiva a oficines, botigues i llars i decideix deixar-ho tot per dedicar-se completament apassionadament a conèixer aquest món que començava a estar a l’abast de tothom. Ell ha viscut en primera persona com han anat evolucionant les IT i com aquestes han anat canviant els hàbits de treball de persones i empreses: l’aparició d’Internet que permetia connectar-te amb tothom i veure qualsevol contingut a tothora, portàtils enormes per treballar des de qualsevol indret, disquets per poder fer còpies de tota la informació (en aquell moment, unes quantes meges), torres cada cop amb més capacitat i CPUs que aconseguien velocitats de càlcul de vertigen, núvols que permeten emmagatzemar un oceà d’informació i accedir-hi des de qualsevol indret.

Essent així, no és d’estranyar que anys més tard en David – que ja va néixer envoltat de tecnologia i canvis tecnològics constants-, creixés amb la digitalització fins a convertir-se

amb el que en diuen un geek. Un terme que identifica a la comunitat de persones que està obsessionada amb les noves tecnologies. Com assegura ell mateix “jo com a bon friki, no només m’agrada Star Wars, sinó que a més a més m’agrada la tecnologia i totes les seves variants, és a dir, tenir connectat el servidor de l’oficina amb la nevera de casa per gestionar-ho tot és del rellotge mentre estic gaudint de la vida”.

Aquesta passió i ganes de conèixer les novetats tecnològiques i veure quina pot ser la seva aplicació útil en el dia a dia de les persones i, sobretot, dels negocis, és la que va portar en Domingo i en David a crear GUARESPA des d’on ajuden a les organitzacions a trobar les eines tecnològiques que més i millor s’adapten a les seves necessitats.

SOM UNA PIME, COM TU.

Som una pime i això vol dir que gaudim i patim el dia a dia com qualsevol altra pime. Com a organització amb recursos limitats (totes les pimes i comerços treballem sempre amb menys recursos dels que ens agradaria), hem après que la informàtica, i la tecnologia en general, ens ajuden a minimitzar els efectes d’aquesta mancança de recursos gràcies al fet que ens permeten una major optimització dels processos, eficiència en la gestió, reducció de costos innecessaris i una més acurada presa de decisions basades en la informació.

Potser és perquè som una pime que ja porta 30 anys en el mercat, que ens hem volgut focalitzar en ajudar i acompanyar a altres pimes, comerços, restauració i autònoms en la seva evolució digital, ja sigui transformant el negoci per adaptar-lo a l’era digital o senzillament fent-lo avançar segons les novetats en sistemes, aplicacions i dispositius que la innovació ens ofereix. Aquest és el nostre territori, on ens trobem còmodes.

La nostra clientela no cal que ens doni massa explicacions perquè l’entenem a la perfecció, ens hi veiem reflectits, perquè som una pime com ells i elles.

Coneixes als GUARCH analògics?

DAVID GUARCHExpert en PIMES i Autònoms
Apassionat d’Internet, les noves tecnologies i els gadgets amb WiFi per tenir-ho tot connectat al núvol. Sóc un mag de nivell 20 expert en frustrar els plans de Cthulhu, qui li agrada el cinema i estic disposat a ser el millor tiet del món.

DOMINGO GUARCHExpert en Horeca i Comerç
No hi ha res com visitar un client, conèixer els seus problemes amb la tecnologia per a programar el que necessiti i millorar el seu dia a dia. Saps que les màquines tenen vida pròpia?, demana’ls el que sigui, però fes-ho amb respecte.