ASSISTÈNCIA TÈCNICA REMOTA.

Aquesta és una solució per donar suport tècnic en remot a través d’una bona connexió d’Internet als nostres clients (encara que no tinguin contracte de manteniment amb nosaltres).

Tens problemes amb els teus ordinadors i no saps què fer? Cap problema, nosaltres ens connectem amb la teva autorització temporal i t’ajudem a resoldre-ho.

Estàs teletreballant i tens un problema que no et permet connectar amb els ordinadors de la feina? No et preocupis, nosaltres ens hi connectem amb la teva autorització temporal i ho arreglem.

Aquesta és la millor eina per resoldre entre el 80% i el 90% de les incidències més habituals que es troben els negocis i les persones usuàries de sistemes informàtics, com ara:

  • Problemes amb el correu electrònic: no surten, no es descarreguen…
  • Necessitat de gestionar certificats i renovacions de llicències.

  • Dubtes per fer funcionar un programa.

  • Revisar que els backups estiguin correctes, que funcioni bé l’antivirus, tenir el software actualitzat.

  • Revisar el Java perquè ja torna a fer de les seves.

COM FUNCIONA.

A través de l’aplicació TeamViewer podem resoldre aquestes incidències i més donant-te suport en remot de forma immediata i segura perquè tens dues GARANTIES de seguretat. Només has de seguir aquests senzills passos:

  • Pas 1. Descarregar i fer doble click a l’aplicació de QuickSupport i com no necessita cap mena d’instal·lació s’obrira de seguida.

  • Pas 2. Tu ens dones accés al teu equip a través d’una ID i una contrasenya de sis caràcters aleatoris que es genera cada cop que s’executa l’aplicació, sense que nosaltres intervinguem en l’operació.
  • Pas 3. Mentre estem connectats al teu equip, al marge dret inferior de la pantalla apareix una finestra que et diu qui està connectat i a més el fons de pantalla es tornarà negre.
  • Pas 4. Un cop finalitzada la connexió remota apareixerà un avís confirmant la finalització de la connexió i garantint que es tanquen les connexions i que no hi ha ningú a l’ordinador, a més, et tornarà a aparèixer el fons de pantalla.

CLIENTS SENSE CONTRACTE DE MANTENIMENT.

El client també pot optar per una assistència tècnica puntual utilitzant el Messenger de Facebook, el correu electrònic o el telèfon 931224325 però sense cap mena de preferència, és a dir, les sol·licituds s’aniran complint per orde d’arribada, en horari de dilluns a divendres no festius de 9:00 a 14:00h i de 16:00 a 19:00h.

Per a clients sense contracte de manteniment, el suport tècnic puntual té un càrrec inicial de 20€ + IVA, que s’haurà d’abonar abans d’iniciar l’assistència i 90 €/h + IVA (facturat per minut) en finalitzar el suport, moment en què es realitzarà el pagament del minutatge mitjançant l’enllaç de PayPal que es facilitarà.

El càrrec inicial es realitzarà mitjançant PayPal i es podrà triar pagar amb un compte PayPal o amb targeta de crèdit a través del següents botons: