L’equip que m’ajuda en la transformació digital del meu negoci

O el que és el mateix: volem ser l’equip que t’ajuda a adaptar el teu negoci a l’era actual (l’era digital) aprofitant la tecnologia de proximitat per fer-lo créixer.

Nosaltres som uns apassionats de la tecnologia perquè coneixem els grans beneficis que aporta els negocis en termes de gestió, rendibilitat i la presa de decisions. Per això volem que percebis les nostres solucions com la tecnologia que t’ajuda.

Som especialistes en l’ús de solucions TIC “de proximitat” i entenem perfectament les necessitats d’autònoms, pimes, comerços i negocis del sector horeca (hoteleria, restauració, cafeteries i bars) per a qui dissenyem estratègies de solucions informàtiques de fàcil implementació i molt senzilles d’usar.

0%
Augment de la productivitat
0%
Millora la vida dels equips
0%
Reducció de costos
0%
Disminució d’amenaces

Metodologia de treball de la TRANSFORMACIÓ DIGITAL.

El nostre mètode de transformació digital del negoci per autònoms, pimes, comerços i horeca (hoteleria, restauració, cafeteries i bars), implica crear un flux constant entre Guarespa i el teu negoci suportat per les tecnologies existents (de proximitat i senzilles d’implementar) per assolir els resultats que cada client es planteja.

Esquema Transformación Digital
Esquema Transformación Digital

Nosaltres som una pime i com a tal coneixem perfectament les necessitats d’aquesta mena de negoci. És per això que ens hem especialitzat en solucions informàtiques i tecnològiques només per a pimes, comerços, restauració i autònoms. És el nostre terreny, on ens sentim còmodes i on podem oferir l’excel·lència dels nostres coneixements i serveis.

A Guarespa hem dissenyat un servei específic per acompanyar als autònoms i autònomes en la seva activitat econòmica i professional, per tal que no hagin de parar-la per incidències fàcilment evitables en els seus serveis i equips informàtics amb un bon seguiment preventiu.
És per això que aquest servei incorpora els aspectes més clau per ajudar-los a tirar el negoci endavant:

  • Tenint la seva pròpia presència digital, no només a xarxes socials.
  • Recomanant les eines necessàries per treure el màxim rendiment al seu negoci sense deixar-hi la pell.
  • Fent que la tecnologia estigui al seu servei i a la de la seva activitat econòmica, i que no els condicioni la forma de treballar.
  • Desenvolupant aplicacions perquè puguin gestionar la informació dels clients, puguin llançar la seva botiga electrònica o pàgina web i tot plegat per prendre les millors decisions pel seu negoci.
  • Tenint accés a tota la seva informació i activitat des de qualsevol punt del món i hora del dia, amb la seguretat que mai perdran cap dada o arxiu.
Sense cap mena de dubte, aquest és un país de pimes. Quasi el 46% d’empreses són pimes (1.143.015 de negocis són microempreses de menys de 9 treballadors) amb unes dinàmiques i necessitats molt específiques. Aquesta realitat sembla que no es té massa en compte en les empreses que ofereixen serveis a altres empreses, ja que són precisament les pimes les que més es queixen que els costa molt trobar serveis adaptats a les seves necessitats reals.

Nosaltres també som una pime i som el millor laboratori de proves de les solucions informàtiques i tecnològiques que oferim als nostres clients. L’objectiu no és posar en mans dels usuaris les novetats tecnològiques més punteres, sinó aquelles que cobreixin millor les seves necessitats. D’aquesta forma, podem garantir un servei ràpid, transparent i adaptat a cada circumstància i utilitzant les millors eines de gestió i informació per a petites i mitjanes empreses.

Sabem que hi ha molta gent que no comparteix la nostra passió per les noves tecnologies, per això, volem que les organitzacions aprofitin els avantatges que aporten les noves tecnologies i el món digital per tal que hagin de dedicar el temps just en la realització de les seves tasques diàries.

La majoria no és conscient de la complexitat que comporta gestionar bé un comerç. Temes essencials com la botiga, la clientela, els venedors i el producte es conjuren per fer del comerç una activitat que necessita les millors eines de gestió.

Els TPV és un equipament molt senzill d’instal·lar que conviu amb un software de ràpida implantació, fàcil d’usar, escalable i eficaç, que permet gestionar una botiga o comerç físic de manera senzilla.

Les claus perquè no hi hagi cap espai de fuga de diners en un comerç són les noves tecnologies en equips especialitzats en TPV i els programes de gestió especialment seleccionats per treure el màxim rendiment a la botiga i clientela. La nostra experiència en aquest sector és llarga i podem assegurar que vam ser pioners en la instal·lació de TPV, caixes de gestió de canvi o pantalles de vending.

Els nous equipaments de TPV, permeten una gestió més eficient de les de tasques relacionades amb la venda (control d’estoc, gestió del canvi, creació i impressió de tiquets, telecomandes, control de taules, fidelització de clients, venda a pes…) que aportarà agilitat al servei i acceleració en la presa de decisions.

És molt possible que aquest sigui un dels països amb un índex més elevat d’establiments dedicats al sector HORECA (HOteleria, REstauració i CAfeteries). La restauració dóna molta ocupació, però per garantir la sostenibilitat dels establiments, la pròpia activitat necessita disposar d’una informació molt detallada i d’accés ràpid per prendre decisions que poden afectar als resultats del negoci.

Temes com saber la rendibilitat per taules, la productivitat del servei de cambrers, l’operativa de la cuina, la gestió de matèria primera es fa clau, el tiquet mig per comensal, les hores de més productivitat, els dies de més caixa… L’única forma de tenir controlats tots aquests paràmetres és a través d’un bon sistema de TPV amb el programa de gestió adequat a les necessitats reals del negoci.

Els més de 30 anys d’activitat de Guarespa ens ha permès adquirir un gran coneixement i una experiència profunda del sector horeca tant per a guinguetes de platja o places com en establiments permanents.

Per saber-ne més pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de: 931 22 43 25 o Messenger.