Si ets associat del SAAC, aquest és el teu mes.

Aprofita que estem de festa per rebre assessorament en digitalització especialitzada en microempreses i persones treballadores autònomes, completament gratuït i sense cap mena de compromís. Una anàlisi en profunditat del sistema informàtic del teu negoci, ens permetrà fer un diagnòstic més precís de les eines TIC més adients per facilitar i fer més àgil el teu dia a dia.

T’acompanyarem en el procés de digitalització del teu projecte amb un recolzament personalitzat i suport tècnic expert. El nostra PROGRAMA DE DIGITALITZACIÓ DE MICROEMPRESES posa a disposició de les empreses i autònoms del barri associats al SAAC, un servei de suport tècnic especialitzat que estudiarà el teu sistema TIC per identificar les necessitats del negoci i conèixer la instal·lació actual, per poder presentar una PROPOSTA DE SOLUCIONS tenint en compte les tecnologies més adequades i actualitzades en les àrees següents:

  • Digitalització dels processos de gestió de l’empresa a nivell de la utilització de sistemes de gestió informatitzada com CRM i ERP, o la utilització d’eines que facilitin el treball col·laboratiu i el teletreball.

  • Desenvolupament d’aplicacions web i on-premise a mida que s’adapta al 100% a les necessitats del negoci per fer una millor gestió dels recursos i prendre millors decisions.
  • Presencia de l’empresa a internet, ja sigui a través de planes web, xarxes socials o altres mitjans online com l’utilització i millora del perfil a la plataforma bcnmarket.

  • Utilització de canals de venda online i les eines de publicitat per promocionar la teva botiga i els seus productes.
  • Estratègia de comunicació i màrqueting online de l’empresa, a nivell de planificació i utilització de diferents eines disponibles per petites empreses, per fer campanyes de màrqueting online, millorar posicionament a cercadors, la utilització d’analítica web o xarxes socials.
  • Aprovisionament d’equipament informàtic especialitzat d’ús professional per oficines, estudis i autònoms o equips TPV per botigues, restaurant, forns i cafeteries.
  • Ajuda en ciberseguretat on es monitoritza, detecta, analitza i dona resposta a la ciberdelincuència, el ciberespionatge, les amenaces internes, las amenaces persistents avançades, els requisits normatius i altres.
  • La correcta aplicació de la Llei contra el frau fiscal on s’estableixen noves mesures substancials  de prevenció i antifrau fiscal, com per exemple quan es pot pagar en efectiu i el seu límit, la necessitat de tenir un software certificat per hisenda.

Aquesta anàlisi gratuïta que farem consistirà en 12 hores de suport tècnic presencial durant un període aproximat de 30 dies, l’assesorament especialitzat t’acompanyarà a través d’un procés estructurat aplicant la nostra metodologia en quatre fases:

Fase 1: realització d’una diagnosi inicial que ens servirà per determinar el teu nivell de digitalització i les possibilitats de millora en les àrees mencionades anteriorment.

Fase 2: realització d’un pla de digitalització segons la diagnosis inicial, que ha d’incloure objectius concrets i mesurables relatius al grau de digitalització de l’empresa en les diferents àrees definides al punt anterior, costos i temps.

Fase 3: acompanyament durant la posada en marxa fent l’aprovisionament dels equips i llicencies, Configuració del sistema pel seu correcte funcionament, fer la Instal·lació i finalment, realitzar la Formació necessària per a la bona gestió del sistema.

Fase 4: seguiment del sistema TIC amb un manteniment calculat a mida pel teu negoci i que et permetrà estar sempre al dia per evitar caigudes del sistema, errors o atacs que facin aturar el teu negoci.