REGLAMENT pel torneig de MAGIC: THE GATHERING.

 • Data: 6 de maig del 2023.

 • Hora d’inici: 10h.

 • Lloc: Torre de la Sagrera – C/ de Berenguer de Palou 64-66 (08027 – Barcelona).

 • Preu de la inscripció: GRATUÏT!, amb preinscripció a: www.guarespa.com/tornejos-sagrera/inscripcions.

 • Format: 1 contra 1.

 • Edat: A partir de 13 anys. * Tots els menors d’edat han d’estar acompanyats en tot moment per un tutor legal, o degudament autoritzats.

 • Format: COMMANDER COMPETITIU. Es requerirà entregar la llista de la baralla de Commander abans d’iniciar el torneig, hi haurà un expert que resoldrà dubtes i problemes durant les partides i s’aplicaran les regles oficials de WotC, disponibles a: magic.wizards.com/es/formats/commander

Llista de la baralla

Per la creació de la llista de la baralla es pot utilitzar l’editor interactiu que ens ofereix deckstats.net i s’haurà d’entregar a l’organització el mateix dia del troneig abans del seu inici.

La baralla per poder participar en format Commander ha de cumplir aquests requisits:

 • Una carta de comandant (criatura llegendària o Planeswalker que ho permeti).
 • Altres 99 cartes.
 • Una única còpia de cada carta, excepte de les terres bàsiques (Singleton).
 • Totes les cartes han de tenir la identitat de color del comandant.
 • No es poden utilitzar les CARTES PROHIBIDES en aquest format.

Estructura del torneig

Es jugaran 4 rondes generals on participaran tots els jugadors inscrits. Si hi ha 18 participants o menys només hi haurà 3 rondes generals.

En cada ronda, els jugadors seran emparellats automàticament pel sistema suís per l’aplicació Companion que s’haurà d’utilitzar pel torneig, d’acord amb el criteri següent:

Ronda 1: Aleatòriament
Ronda 2: Aleatòriament, assegurant no repetir oponents respecte a la Ronda 1.
Ronda 3: Aleatòriament, assegurant no repetir oponents respecte a les Rondes 1 i 2.
Ronda 4: Aleatòriament, assegurant no repetir oponents respecte a les Rondes 1, 2 i 3 (si es juga).

Cada ronda serà al millor d’1 partida i tindrà una durada 50 minuts, un cop transcorregut aquest temps s’entrarà a torns i es jugaran cinc torns addicionals, si no hagués guanyador el resultat de la partida es considerarà en Empat.

Companion

Gràcies a inGenio BCN Games, botiga WPN Premium, el torneig serà oficial i, per tant, els participants hauran de tenir instal·lada l’aplicació MAGIC COMPANION al seu telèfon i configurada amb el seu compte de Wizards. En començar s’indicarà el codi de torneig.

Nota: Serà necessaria una compta de Wizards per poder utilitzar l’aplicació i registrar-se al torneig. La instal·lació i configuració es podrà fer 5 minuts abans de començar el torneig.

Premis

Els tres primers classificats seran els premiats i al finalitzar el torneig es farà un sorteig d’una quota de soci de Juguem! per l’any 2023 entre els participants que no es classifiquin.

1r: Baralla inicial de Commander.

2n: Set de daus Keyword Counter.

3r: Set d’accessoris Ultimate Guard.

Pels socis de Juguem! els vals seran per jocs sense descompte i si és primat amb la quota i ja la té renovada, se li aplicarà a la quota del 2024.